Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταSK125 φύλλο μολύβδου

Φύλλο 2Mm για το ιατρικό προστατευτικό κάλυμμα, κατοικίες μολύβδου ακτίνας X ανιχνευτών ακτίνας X

Πιστοποίηση
Κίνα Yixing Chengxin Radiation Protection Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Yixing Chengxin Radiation Protection Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Jerry

Εάν είχα ή εάν θα μπορούσα να του δώσω 10 αστέρια αλλά έχω μόνο 5 που ελπίζω να συνεχίσω με τον εγώ το συστήνω.

—— τριαντάφυλλο

Είμαι Online Chat Now

Φύλλο 2Mm για το ιατρικό προστατευτικό κάλυμμα, κατοικίες μολύβδου ακτίνας X ανιχνευτών ακτίνας X

Φύλλο 2Mm για το ιατρικό προστατευτικό κάλυμμα, κατοικίες μολύβδου ακτίνας X ανιχνευτών ακτίνας X
Φύλλο 2Mm για το ιατρικό προστατευτικό κάλυμμα, κατοικίες μολύβδου ακτίνας X ανιχνευτών ακτίνας X Φύλλο 2Mm για το ιατρικό προστατευτικό κάλυμμα, κατοικίες μολύβδου ακτίνας X ανιχνευτών ακτίνας X Φύλλο 2Mm για το ιατρικό προστατευτικό κάλυμμα, κατοικίες μολύβδου ακτίνας X ανιχνευτών ακτίνας X

Μεγάλες Εικόνας :  Φύλλο 2Mm για το ιατρικό προστατευτικό κάλυμμα, κατοικίες μολύβδου ακτίνας X ανιχνευτών ακτίνας X

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Γερμανία
Μάρκα: JL Goslar
Αριθμό μοντέλου: 2 χιλ.
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ρόλος/ρόλοι
Τιμή: $497.00 - $552.22 / Roll
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευάζεται στα ξύλινα κιβώτια ή προσαρμόζεται σύμφωνα με την απαίτηση ενός χρήστη.
Χρόνος παράδοσης: 1-3 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, D/A, D/P, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 ρόλος/ρόλοι ανά Έτος

Φύλλο 2Mm για το ιατρικό προστατευτικό κάλυμμα, κατοικίες μολύβδου ακτίνας X ανιχνευτών ακτίνας X

περιγραφή
Ιδιότητες: Ιατρικό προστατευτικό κάλυμμα, κατοικίες ανιχνευτών ακτίνας X, προσωπικό σύστημα ασφαλείας Ταξινόμηση οργάνων: Κατηγορία Ι
Υλικό: >99.5% μόλυβδος με το επίστρωμα κασσίτερου και μια αυτοκόλλητη πλευρά Πάχος: 2 χιλ.
Μήκος: 2500 χιλ. Πλάτος (πρότυπα): 1000 χιλ.
Λιμένας: Σαγκάη
Υψηλό φως:

Φύλλο 2Mm μολύβδου ακτίνας X

,

Ιατρικό φύλλο μολύβδου ακτίνας X προστατευτικών καλυμμάτων

,

Φύλλο μολύβδου κατοικιών ανιχνευτών ακτίνας X

Δημιουργικό φύλλο μολύβδου ακτίνας X φύλλα 2 χιλ./μόλυβδος για το ιατρικό προστατευτικό κάλυμμα, κατοικίες ανιχνευτών ακτίνας X, προσωπικό σύστημα ασφαλείας

 
Περιγραφή προϊόντων

 Σε όλα τα φύλλα μολύβδου του SK 125 παρέχεται ένα ανθεκτικό συγκολλητικό στρώμα ακτινοβολίας. Ο μόλυβδος του SK μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στους πίνακες ασβεστοκονιάματος, τους τοίχους, το ομαλό μέταλλο και τις πλαστικές επιφάνειες κ.λπ. Η επιφάνεια είναι κασσίτερος-ντυμένη, επομένως, άνθρωποι δεν εκτίθεται στην επαφή με το μόλυβδο, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Το πάχος μολύβδου είναι ανάλογα με τους κανονισμούς προστατευτικών καλυμμάτων και τη φυσική υγείας. Οι επιφάνειες μπορούν άμεσα να χρωματιστούν ή να καλυφθούν με την ταπετσαρία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα στα στρώματα για να αυξήσει τις επιφάνειες προστατευτικών καλυμμάτων.

 

 

πλεονεκτήματα Το πλεονέκτημά του είναι γρήγορη εγκατάσταση και εύκολη λειτουργία.
Είναι πράσινο και φιλικό προς το περιβάλλον, και η ασφαλής επικασσιτερωμένη επιφάνεια αποτρέπει τη απευθείας επαφή με το μόλυβδο κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.
Πραγματοποιεί το προστατευτικό κάλυμμα των διάφορων αντίτιμων μολύβδου μέσω της απλής συγκόλλησης των πολλαπλάσιων στρωμάτων του SK.
Είναι κατάλληλο για όλους τους τυποποιημένους τύπους πινάκων γύψου, ένα υποκατάστατο του προκατασκευασμένου ευθυγραμμισμένου πίνακα γύψου.
Εκτελεί την απλή αναδιαμόρφωση των σύνθετων εφαρμογών/των σχεδίων και μετασχηματίζει εύκολα τις υπάρχουσες δομές προστατευτικών καλυμμάτων.
Έχει την υψηλή υλική χρησιμοποίηση.
Έχει έναν σύντομο χρόνο παράδοσης.
Τομείς εφαρμογής Ιατρική περίθαλψη Ιατρικός τοίχος δωματίων, τοίχων, πορτών, πατωμάτων, οροφών ή πινάκων ασπίδων.
Σταθερός/κινητός τοίχος προστασίας
Συσκευή προστατευτικών καλυμμάτων
Τοποθετήστε όπισθεν/αναβαθμίστε το δωμάτιο ακτίνας X για να καλύψετε τις πιό αυστηρές απαιτήσεις
NDT Περίφραξη προστατευτικών καλυμμάτων ακτίνας X
Προσωπικό σύστημα ασφαλείας αερολιμένας, μεγάλη ράγα και άλλη ανίχνευση αποσκευών
Ανίχνευση αποσκευών σε άλλους ασφαλείς χώρους
Άλλος ραδιενεργό συστατικό στέλνοντας κιβώτιο
Επιτροπή προστατευτικών καλυμμάτων ακτίνας X
Και περισσότεροι ......

 

SK 125SK 125 04Φύλλο 2Mm για το ιατρικό προστατευτικό κάλυμμα, κατοικίες μολύβδου ακτίνας X ανιχνευτών ακτίνας X 2b0b7ae7364e226a7122f078619904898_t01fb416df3211f020a      1064036bac3e933dc6e337002311a400_t01bff2because7d760878ea

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 0b5128986ecfcebfe1815c3fb82d836

 

Η Co. προστασίας από τη ραδιενέργεια Chengxin, ΕΠΕ, που βρίσκεται στη λεκάνη Taihu του δέλτα ποταμών Yangtze, είναι μια επιχείρηση τεχνολογικής καινοτομίας που ειδικεύεται στην Ε&Α, την παραγωγή και την εφαρμογή εφαρμοσμένης μηχανικής των εξοπλισμών προστασίας από τη ραδιενέργεια. Τα προϊόντα της επιχείρησης καλύπτουν όλα τα είδη προστατευτικού καλύμματος ακτινοβολίας για το βιομηχανικό NDT, το έλεγχο ασφαλείας, την ιατρική, τη nulear δύναμη, την υψηλής ενέργειας φυσική και άλλους τομείς. Παρέχουμε όλη την υπηρεσία ζωής από το σχέδιο σχεδίων, την κατασκευή παραγωγής στην εγκατάσταση, την ανάθεση και τη συντήρηση.

Υπάρχει επιχείρηση σχεδόν 50 της προστασίας από τη ραδιενέργεια στην πόλη Yixing, επαρχία Jiangsu, και η συγκέντρωση βιομηχανίας απολαμβάνει μια υψηλή φήμη στη Co. εξοπλισμού προστασίας από τη ραδιενέργεια China.Yixing Chengxin, το ΕΠΕ καθιερώθηκε το Μάρτιο του 2004, δεκαετίες καλλιέργειας και ανάπτυξης στο προστατευτικό κάλυμμα ακτινοβολίας. Κατά τη διάρκεια των ετών, η απόδοση ταξινομεί πρώτα στην ίδια βιομηχανία στην πόλη Heqiao. Μέσω του ISO 9001, EJ 14001, ISO 45001, πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης EJ/T9001. Η επιχείρησή μας είναι το πρώτο μέλος της κοινωνίας προστασίας από τη ραδιενέργεια της Κίνας στον τοπικό. Σαν επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας στην επαρχία Jiangsu, η επιχείρησή μας έχει την ένωσή της ομάδων Ε&Α και επιχειρηματικών επιστήμης και τεχνολογίας. Τα τελευταία χρόνια, η ποιότητα και η ποσότητα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που αρχειοθετούνται είναι η συγκριτική μέτρηση επιδόσεων στη βιομηχανία.

Σαν σφαιρικό προμηθευτή για την υγειονομική περίθαλψη Siemens, η επιχείρησή μας παρέχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που καλύπτουν το επαγγελματικό προστατευτικό κάλυμμα από τα ανταλλακτικά σε όλα τα είδη συσκευών και εξοπλισμών δοκιμής. Η Co. εξοπλισμού προστασίας από τη ραδιενέργεια Chengxin Yixing, ΕΠΕ παρείχε τα υλικά προστασίας από τη ραδιενέργεια και προστατευτικών καλυμμάτων για το σταθμό πυρηνικής ενέργειας ατομικής ενέργειας του Φουκουσίμα Daiichi στο ατύχημα διαρροής πυρηνικής ενέργειας του πυρηνικού σταθμού του Φουκουσίμα στην Ιαπωνία του έτους 2011. Συγχρόνως, τα διάφορα είδη προϊόντων της επιχείρησης εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Σαουδική Αραβία, την Ιαπωνία, τη Σουηδία, τον Καναδά, τη Μογγολία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, το Σουδάν, την Υεμένη, την Ανγκόλα, τη Μοζαμβίκη, τη Σενεγάλη και άλλες oversea χώρες.

Ο όρος μας

 290346461611806197    286962528134143167

 

Πιστοποιήσεις

 

Φύλλο 2Mm για το ιατρικό προστατευτικό κάλυμμα, κατοικίες μολύβδου ακτίνας X ανιχνευτών ακτίνας X 8

Συσκευασία & ναυτιλία

 

6      IMG_6381               IMG_6377

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Yixing Chengxin Radiation Protection Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: dingying@yxcx.com.cn

Τηλ.:: +8615252624713

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα